V okviru izobraževalnega in svetovalnega programa JADRO, se lahko uresničite na različnih področjih:

Joga za otroke je oblika vadbe, ki je namenjena otrokom, da bi se že v zgodnjem otroštvu zavedeli, kako je mogoče tudi v trenutkih stiske in nemoči, ostati v stiku s seboj.

Družinska joga je enkratno, čudovito in ustvarjalno preživljanje skupnega prostega časa, ob uživanju v zabavnih in hkrati zdravih aktivnostih.

Aktivno delo na sebi ter na izboljšanju in krepitvi odnosov je nujno za kakovostno vključitev v vse oblike sobivanja. Pomembno in potrebno je, da se teh veščin naučimo že v zgodnjem otroštvu, saj olajšajo in ublažijo pot do odraslosti, v odraslosti pa preprečijo razne oblike odvisnosti, krepijo samozavest in samopodobo.

Ker pa vemo, da nikoli ni prepozno za spreminjanje omejujočih vzorcev komunikacije, vas podpremo v vseh obdobjih vašega življenja.

Dejavno spopadanje z življenjskimi izzivi prinaša zadovoljstvo, ohranjanje edinstvenosti in napredek.

Razvoj individualnih potencialov pomeni uresničevanje želja in pričakovanj na način, ki je samo naš in je edinstven, saj je v vsakem posamezniku neskončno veliko potencialov in darov, le prepoznati jih je včasih težko. Prej, ko jih prepoznamo, bolj jih lahko izkoristimo.

Osebnostna rast je v navedenem kontekstu zavedanje, da v vsakem trenutku svojega življenja sprejemamo odločitve, ki vplivajo na našo srečo, harmonijo in uglašenost in s tem spreminjajo kakovost ter potek našega življenja in bivanja.


Če želite izvedeti več o programu JADRO